🔊
Зоряний пісок — Remy Lights
Ключ до успіху
Акція проходила з 05.09.2018 по 01.10.2018
ЕВГЕНІЯ (Київ)
Я ніколи не була на подібному форумі. Мені потрібно побувати на даній виставці щоб знати як змінюється світ технологій, і в майбутньому втілювати свої ідей в реальність


Юлія (Ніжин)
Я мама двух прекрасных дочерей, воспитываю одна (муж ушел и даже копеечные элименты не платит), поэтому мне приходиться тяжело и много работать. Из-за этого мало видимся, проводим времени вместе - соответственно страдаю я и дети. За границу ехать работать не хочу. Хочу открыть семейный бизнес на доставке еды на дом, чтобы проводить больше времени с родными и состояться в своей стране!


Віра (Київ)
Я ніколи не відвідувала такі форуми. Дуже хочу взяти участь в такому заході та отримати багато корисної інформації та позитивних вражень.


Олексій (Київ)
Бо був минулого року і мене дуже вразили Возняк і Голдсміт. Цього року не маю змоги купити, бо дружина в декреті з трьома дітьми, а я ну дуже хочу знову зарядитися інсайтами на наступний рік


Ирина (Комсомольск)
Я действительно должна достигнуть успеха ,мне нужна лишь небольшая помощь и правильный совет)


Любим (Київ)
Багато хто бажає відвідати цей бізнес-форум, але я маю перемогти так як я, хочу жити по іншому, тобто не жити як типова людина в нашій країні, а щось створити своє, що дасть нові можливості розвитку бізнесу в Україні.
Я маю бо найбільше прагну відвідати цей форум, так як мені головне не відвідати форум безкоштовно, а відвідати форум для здобуття нових знайомств, інформації.
Дякую вашому радіо за чудову музику і гарний настрій.


Марина (Ірпінь)
Розширюю мeжі свого світосприйняття.


Олена (Запорiжжя)
Потребую змiнити життя на найкраще, портiбен цей форум для нових горизонтiв й можливостей!


Наталія (Дунаївці Хмельницька обл.)
це буде подарунок для коханого чолоівка, який є батьком трьох донечок та має бути гідним прикладом справжнього чоловіка


Інна (Київ)
Хочеться більше дізнатись про сучасні інноваційні стратегії бізнесу.


Олександр (Луцьк)
Не маю бажання виїжати за кордон в пошуках роботи. Хочу працювати в своїй країні, розивати бізнес та створювати робочі місця (з високою зарплатньою). усім потрібен розвиток


Крістіна (Київ)
Я найкраща !


Валентина (Житомир)
Я хочу ЖИТи і бути щасливою!Я дізнаюсь ще більше...Більше Розвитку...Я достойна цього виграшу!


Михайло (Київ)
Шукаю нові знання та бажаю розкрити новий рівень моїх можливостей


Ольга (Бориспіль)
Мені 35 років. Працюю з 19 років. За 16 років змінила не одну професію. Дуже працьовита і трудолюбива людина. Але й досі не можу збагнути чому ледь звожу кінці з кінцями, при тому що весь час працюю. Дуже надіюсь, що даний семінар навчить і пояснить, як саме досягти успіху не перетворившись при цьому на ломового коня. Дякую за надію.


Ірина (Боярка)
Запорукою успіху в сучасному світі – є вміння адаптуватися до змін, швидко приймати рішення і готовність ризикувати. Вплив глобальних тенденцій скеровує бізнес на шлях до розробки та впровадження інноваційних технологій. Але як залишатися в тренді майбутнього?
Бізнес-форум дасть можливість отримати ексклюзивні знання про ефективні стратегії розвитку бізнесу, про сучасні підходи до продажів, про реальні можливості і ризики використання штучного інтелекту в бізнесі, про нові можливості для розкриття власного потенціалу та потенціалу підлеглих. Ну і, звичайно, зарядитися потужною енергією для реалізації бізнес-ідей.


Катерина (Харків)
Я хочу попасть на форум, потому что устала работать на кого-то. Хочу понять, как я могу сделать что-то собственное. А для этого нужно понять с чего начать, чем я могу заняться, как развиваться. Хочу обновления и развития.
Спасибо за возможность.


Вікторія (Київ)
Вікторія - перемога. А взагалі, на данний момент мого життя, я в пошуках чогось цікавого, можливо саме цей бізнес-форум, зробить мені велику послугу "пинька під зад" і я знайду себе , в цьому житті :)


Сторінка   « Перша ... 3  4  5  

👍 Приєднуйтесь до Радіо Relax!

📱 Слухайте зі смартфона