🔊
Trevor Daniel & Selena Gomez — Past Life
Ключ до успіху
Акція проходила з 05.09.2018 по 01.10.2018
aleksandr (kiev)
мне нравится атмосфера на таких форумах и новые встречи с интересными людьми


Валентин (Київ)
Бо я дуже цього хочу!


Наталiя (Кривий Ріг)
Меня разочаровала нынешняя деятельность, а та, в которой я себя пробую, требует дополнительных знаний и рекомендаций, и желательно от людей, состоявшихся и достигших своей цели в бизнесе.


Станіслав (Світловодськ)
Я навчаюсь на факультеті Міжнародна економіка. Вважаю,що відвідування форуму допоможе у навчанні.


Тетяна (Київ)
Я змінила кардинально сферу роботи з банку на сферу продажу та обслуговування і тому мені дуже цікаво буде вівідати цей грандіозний форум. Я дуже хочу змінюватися та розвиватися.


Юлія (Бровари)
Доброго часу доби моїй улюбленій радіо хвилі. Вже декілька років постійно слушаю вас в автомобілі. Дякую за чудові пісні та гарний настрій, який ви даруєте. Потрібно відповісти на дуже цікаве питання: а чому я маю виграти? Як вас переконати, що це маю бути саме я, я не знаю. Але хочу поділитись своїми почуттями,коли друкую це повідомлення. В моєму житті не було виграшів, бо я не вірила,що є можливість, серед величезної кількості людей перемогти. Зараз я на шляху особистої трансформації, я вірю що немає нічого не можливого в цьому світі. Це буде крута подія і я на 100% впевнина, що мая присутніть на ній завдяки Радіо Релакс, буде однією з історій, які я буду розказувати онукам. Я вже вдячна Вам за можливість приймати участь в цьому конкурсі.


Светлана (Киев)
хочу раскрыть собственный потенциал и определить перспективы на будущее


Мирослава (Луцьк)
Привіт "Радіо Релакс"!
Просинаюся і засинаю з вами ! По-житті я хронічний оптиміст та харизматик. Моє хоббі - це саморозвиток своєї особистості закінчуючи мотивацією своєї собаки :)
Весь мій вільний час-це постійне заповнення мене розвитком та надиханням позитивом та шаленою мотивацією інших. Я люблю це! Це моє! Неабияк хочу отримати шанс побувати серед лідерів сьогодення і отримати максимум емоцій та найважливіше для мене "знаряддя"-мотивація та розвиток!


Вячеслав (Київ)
Хочется получить опыт от общения с лидерами своего дела!


Roman (Zaporozhie)
Тому, що мені це цікаве і я шукаю нові знання


Олег (Чайки)
Хочу побувати на даному бізнес-форумі. Для себе хочу навчитися використувувати життя по максимуму, адже воно не так тривале. Я не стану відразу успішним, але я хочу працювати над собою, дисциплінувати себе, ставити ефективні цілі.


Юлія (Харків)
Очень хочу начать новую жизнь,ведь даже когда почти 50-всё ещё можно успеть реализовать свою мечту и открыть собственный бизнес в сфере индустрии одежды.


Тетяна (Івано-Франківськ)
Це надзвичайно цікава подія,яку я повинна відвідати:)


Валентина (Запоріжжя)
Тому, що маю 20 річний досвід керування та економії бізнесу. Хочу зберегти та примножити!!!


Марія (Чернівці)
Я людина, яка завжди прагне стати кращою версією самої себе. Читаючи інформацію про форум я розумію, що це саме той шанс. Шанс отримати величезний багаж досвіду, який мені так необхідний. Розуміння співіснування..... Поєднання людського і механічного. Що може бути цікавіше?


Тетяна (Київ)
Тому що через декілька років (2-3) я хочу бути спікером на цьому Форумі :-)


Євгенія (Дніпро)
Чому я? Та тому що маю бажання, вік, який стимулює та надихає на пізнання. Маю маленький досвід, і хочу розширити свої знання та вміння. Згідно вашого девізу: "що більше знаєш, то більше можеш...", вірю що зможу отримати корисні знання та використати їх на практиці.


Елена (Киев)
Очень хочу попасть на этот бизнес форум. Такая удача, что он проходит прямо у нас в Киеве. Хочу напитаться новыми знаниями, идеями и вдохновением. Кейт Феррацци - мой кумир и я очень хочу его увидеть и услышать. И ещё хочу найти партнёров в Европе. А как интересно пообщаться с роботом Софией! Этот форум - моя мечта и мой шанс для нового рывка!


Любов (Харків)
Хочу доторкнутися до дівчини-робота.


Роксолана (Косів)
Вислів "вік живи, вік учись" - це про мене, а оскільки зараз займаюся налагодженням власної справи, тому нові знання з такого джерела як "Olerom Forum One" стануть для мене неоціненним досвідом


Сторінка   1  2  3  4  ... Остання »

👍 Приєднуйтесь до Радіо Relax!

📱 Слухайте зі смартфона