🔊
John Waite — Missing You
Ключ до успіху
Акція проходила з 05.09.2018 по 01.10.2018
Сергій (Тернопіль)
Нові знання-що може бути потрібніше?!


Валентин (Киев)
Скачу честно, много раз пытался начать какое-то мероприятие для себя (будь-то выучить английский, построить хорошее ТЭО и начать предпринимательское дело..) ничего не получалось (( То ли не хватало уверенности, то ли знаний, а может всего вместе. Но желание до сих пор не угасло. Хочу расправить плечи, быть на ровне с теми кто может сказать что он состоялся и приносит пользу Украине. На мой взгляд, люди на проекте "Olerom Forum One" и есть тот ключ которого мне не хватает для исполнения мечты. Друзья, помогите мне пожалуйста в маленькой детали, подарите шанс попасть на Форум.. Спасибо!!


Марина (Київ)
Бажання стати професійним візажистом у мене давно. Рости в цій сфері, відкрити школу/академію візажу, салони краси - недавно.
Ніби і знаю з чого почанати, але віри у себе невистачає :(
Я маю виграти тому, що до мого успіху подати рукою, цей форум - мій ключ.


Вікторія (Дніпро)
Я хочу відкривати свій бізнес ,я завжди мріяла мати свою справу .Хочу почати втілювати свою мрію ,будучи інформаційно підкованою !


Олександр (Херсон)
Я просто граю, якщо повезе то вигаю, як ні то ні.


Наталія (Київ)
Маю виграти саме я, тому що я просила в Бога про шанс реалізувати свої можливості і таланти, а Бог одразу відповів через посередника радіо Релакс про таку можливість! Дякую за гарний настрій який ви щодня даруєте нам!


Лілія (Київ)
мені часто везе :)


Дарина (Дніпро)
Я б хотіла прийняти участь, оскільки я заснувала проект www.igromama.com, який допомогає батькам краще розуміти своїх дітей, а також знайомить батьків на курсі по запуску мовлення з різними іграми та способами стимулювання мовлення дітей, які мають труднощі. В планах розвиватися далі і отримати освіту за напрямком нейропсихології (нейробіології) і проводити наукові дослідження за цією темою. Оскільки в наш час це дуже велика проблема багатьох сімей - діти не починають розмовляти і це також уповільнює загальний розвиток дитини, а саме мислення. Дуже хочеться допомогти дітям і їх батькам.


Андрій (Луцьк)
Тому що мій життєвий девіз "Перемагай, слухаючи РЕЛАКС" ;)


Tetyana (Kyiv)
допопогла в своєму житті іншим, та відчуваю, що маю змінити і своє життся. вважаю, Олером може бути гарним керівництвом до дії


Вікторія (Київ)
Тому що я автор свого життя і беру всі можливості від нього. Тому що хочу прожити його яскраво та наповнено. Тому що я мрію сміливими категоріями і не пропускаю шансу зробити своє життя яскравішим!


Олег (Луцьк)
Мрію познайомитись із роботом Софією.


Ольга (Макарів)
прагну до знань і ключ до успіху


Максим (Харьков)
без новых знаний развитие человека само по себе невозможно.От обучения отказываются лишь те, у кого есть время и силы испытывать всё на себе и набивать множество шишек.


Елена (Харьков)
Есть мечты, планы и цели, но нет понимания как к ним прийти ...


Наталья (Ірпінь)
Бо я в це вірю!


Наталя (Бровари)
Цікавлять нові ідеї, та люди. Хочу змінити сферу діяльності, що в моєму випадку необхідно але важко.


Юрий (Днепр)
Этот год для меня - год перемен в жизни. Трансформация от наёмного работника - к предпринимателю. Я много учусь, завожу новые знакомства, максимально расширяю свой кругозор. Данный форум может дать мне максимальное ускорение на пути к моей мечте - стать свободным и финансово независимым человеком. И я смогу передать свой опыт своим детям!!


Елена (Киев)
Потому что я приняла решение поучаствовать тут.


Леся (Кагарлик, Київська обл.)
Хочу відкрити в собі власний потенціал та ознайомитися з новими технологіями.


Сторінка   1  2  3  ... Остання »

👍 Приєднуйтесь до Радіо Relax!

📱 Слухайте зі смартфона